Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

Ο θρυλικός frontman έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τους Rolling Stones να παίζουν μια ‘ξεχωριστή’ επετειακή συναυλία για τη 50ή τους επέτειο.
 Νωρίτερα φέτος, ο κιθαρίστας Keith Richards είχε υπονοήσει ότι «κάτι παίζεται» όσον αφορά τα 50 χρόνια από τη πρώτη συναυλία της μπάντας, στις 12 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Παρόλα αυτά, μιλώντας στη Sun, ο Jagger δήλωσε: «Μην το περιμένετε πολύ» και προσέθεσε: «Ένα συγκρότημα παγιδεύεται. Όταν μια μπάντα ξεκινάει σαν blues μπάντα, πάντα μένει πιστή σε αυτό»
Επίσης ο Jagger πρόσφατα είπε ότι αν οι Rolling Stones γιόρταζαν τη 50ή τους επέτειο, τότε ο Richards δεν θα ήταν προσκεκλημένος στη γιορτή. 

Κιθαρίστας και τραγουδιστής είναι ακόμα τσακωμένοι, καθώς ο Richards είχε ‘κοροϊδέψει’ το μέγεθος του ‘ανδρισμού’ του Jagger στην αυτοβιογραφία του, ‘Life’.

Αυτόν τον καιρό ο Jagger δηλώνει ‘ξανανιωμένος’ μέσα από το νέο supergroup του, τους SuperΗeavy, στους οποίους συνεργάζεται με Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart και AR Rahman, καθώς θεωρεί ότι η ζωή του με τους SuperΗeavy είναι πολύ πιο εύκολη από αυτήν με τους Rolling Stones.
Από τον Σεμπάστιαν  Φραγκόπουλο