Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Επώνυμες επισκέψεις στο TEATRO Music Hall!

Επώνυμες επισκέψεις στο TEATRO Music Hall!
Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που προτίμησαν να διασκεδάσουν στο TEATRO Music Hall με τον Σταμάτη Γονίδη,  Νίκο Κουρκούλη και την Φανή Δρακοπούλου και αυτή την εβδομάδα.Στο πιο κεφάτο πρόγραμμα της πρωτεύουσας διασκέδασε ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή... Ο Νίκος Κουρκούλης όντας πολύ καλός φίλος και με τους δύο κατευθύνθηκε στο τραπέζι όπου βρισκόταν οι φίλοι του για να τραγουδήσουν μαζί. Ο Μάρκος Σεφερλής τραγούδησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τραγούδια του Νίκου Κουρκούλη αλλά και του Λευτέρη Πανταζή ενώ ο ΛΕΠΑ τραγούδησε αρκετές απ’ τις επιτυχίες του ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

drako_1
Το ίδιο βράδυ ο Γιάννης Αιβάζης βρέθηκε με την παρέα του στο TEATRO Music Hall, αλλά και ο Κώστας Καραφώτης που διασκέδασε μαζί με τους φίλους του. Μάλιστα ο Κώστας Καραφώτης επισκέφθηκε τον Νίκο Κουρκούλη στο καμαρίνι του αλλά και τον Σταμάτη Γονίδη για να του ευχηθεί από κοντά για τα γενέθλια του. Άλλωστε ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί και με τους δυο καλλιτέχνες και διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους.

drako_2
Το TEATRO Music Hall  για ακόμη μία σεζόν παρουσιάζει μια πολύ σπουδαία συνεργασία από  δυο μεγάλες φωνές αποτελώντας   έναν απ’ τους πιο hot προορισμούς για τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού .

Με την υποστήριξη του 89.8 Δρόμος Fm, MAD Greekz και  WWW.MOUSIKI-GR

TEATRO MUSIC HALL
Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα , Τηλ 210-9400726
Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή- Σάββατο
www.teatromusichall.gr