Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Σουηδοί θέλουν την Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision!!

Οι σουηδικές εφημερίδες οργιάζουν και η Έλενα βρίσκεται στη μέση.Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν και με άρθρο που δημοσίευσε η σουηδική εφημερίδα Αftonbladet, η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει συμμετοχή...
για το Melodifestivalen 2012, τον Σουηδικό τελικό για την Eurovision δηλαδή.
 

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Christer Björkman, που είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να πείσει την Έλενα να συμμετάσχει, φαίνεται ότι αυτήν την φορά τα κατάφερε και έχει στείλει κάποια τραγούδια γι' αυτήν.


Παρ' όλα αυτά, αν θυμάστε καλά, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό από τη Σουηδία, είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ως τραγουδίστρια αλλά ως δημιουργός. Όμως, πολλά αλλάζουν και κανείς δε ξέρει τι μπορεί να γίνει τελικά.


Εκτός από το όνομα της Έλενας, οι Σουηδοί φαίνεται να ρίχνουν στο παιχνίδι του Melodifestivalen και την άλλη ντίβα της χώρας, τη Charlotte Perrelli που είχε νικήσει τη Eurovision το 1999 και συμμετείχε τελευταία φορά το 2008, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Λέγεται ότι ετοιμάζει το κομμάτι της μαζί με τον δημιουργό της συμμετοχής της "Hero" (2008) και του φετινού "Popular", Fredrik Kempe.
Άλλη μια γνωστή φυσιογνωμία, η September (την ξέρεις από την επιτυχία "Cry for you"), βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς συμμετέχοντες. Παρ' όλα αυτά, λόγω της προσπάθειάς της να προωθήσει το νέο της single στην Αμερική, ίσως αφήσει πίσω τα σχέδια της για τη Eurovision.
Βέβαια, όλα αυτά είναι φήμες. Δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος πραγματικά θα βρίσκεται στη σκηνή του Melodifestivalen από τον Ιανουάριο. Ελπίζουμε όμως για τα καλύτερα και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.