Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

H Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου.


H Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου. Κατάγεται από την Μυτιλήνη αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. 
Ωστόσο προτιμάει την πατρίδα της αρκετές φορές για διακοπές. Φοίτησε στην Σχολή Μίνα Αηδονοπούλου, στην Αθήνα. 

Γενικά αγαπούσε τα μαθήματα, όχι όμως τα μαθηματικά αφού θυμάται χαρακτηριστικά τον καθηγητή της να λέει: 

"Γερμανού, έλα στον πίνακα, σήμερα θέλουμε να γελάσουμε λίγο!" Ευαίσθητη & αυθόρμητη σαν γνήσιο καρκινάκι, άνθρωπος με καλή καρδιά όπως συνηθίζουν να λένε οι συνάδελφοι & οι φίλοι της…

Γονείς της ο σπουδαίος δημοσιογράφος και συγγραφέας  Φρέντυ Γερμανός και η Εριέττα Μαρουδή!

Ο πατέρας της  ξαναπαντρεύτηκε και έτσι η Ναταλία γνώρισε και άλλη μια μητέρα, την Μαρία Ιωαννίδου. 

Παρόλα αυτά όπως έχει αναφέρει σε διάφορες συνεντεύξεις της μεγάλωσε με την γιαγιά  Ελένη εξαιτίας του χωρισμού, που ήταν σαν γονιός για εκείνη & της είχε ιδιαίτερη αδυναμία γι’ αυτό & στεναχωρήθηκε πολύ όταν την έχασε. 

Όταν ήταν 16 χρονών ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι σκόπευε να γίνει ηθοποιός. 

Η απάντηση του Φρέντυ, ήταν τρυφερή και δημοκρατική: "Αυτό ξεχνά το. Αλλο;" Έτσι συμβιβάστηκε με την δημοσιογραφία.

Τελείωσε το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα και αμέσως μετά γίνεται δεκτή στο ‘’Orlando University of Florida’’ με σκοπό να ζήσει εκεί πέντε χρόνια, τελειοποιώντας τις σπουδές της στη δημοσιογραφία…! 

Αποφάσισε όμως πως ήταν καλύτερο να αρχίσει να εργάζεται.  Το όνειρο της ηθοποιίας περιορίστηκε σε 2 guest star επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του MEGA  "Χαϊ-Ροκ"! 

Το 1998 αποφάσισε να παντρευτεί τον τραγουδιστή Πέτρο Ίμβριο με τον οποίο όμως χώρισαν το 2002.

Η καριέρα της μέχρι σήμερα:

Ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος στα περιοδικά "Ένα", "Και" καθώς και στην εφημερίδα "24 ώρες"!Για πολλά χρόνια είχε τη μόνιμη στήλη "Σχεδόν ανώδυνα", στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Τηλέραμα". 

Τον Οκτώβριο του 1988 ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο με την εκπομπή "Club Sandwich", μαζί με τον δημοσιογράφο Προκόπη Δούκα και παραγωγό την Ελένη Μαβίλη.
Στη συνέχεια εργάστηκε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ANT1 όπου συνεχίστηκε η εκπομπή "Club Sandwich". 

Εργάστηκε επίσης  ως ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό ‘’Αθήνα 9.84’’ και αργότερα στον ‘’Sfera FM’’ όπου για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν διευθύντρια…!

Παράλληλα με το ραδιόφωνο ασχολήθηκε και με μουσικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Για 10 χρόνια φιλοξενήθηκε από το κανάλι του MEGA παρουσιάζοντας την εκπομπή ‘’Mega Star’’ με μεγάλη επιτυχία!

Στη συνέχεια βρέθηκε στο κανάλι του ANT1 όπου ήταν η 1η παρουσιάστρια του "Fame Story"! 

Αργότερα συνεργάστηκε με το κανάλι του ALPHA συμμετέχοντας ως μέλος της κρητικής επιτροπής του μουσικού Talent Show ‘’Dream Show’’.

Το 2007-2008 συνεχίζοντας στο ίδιο κανάλι ανέλαβε την εκπομπή ‘’Ραντεβού στα τυφλά’’. 

Όπως αποδείχτηκε με το πέρασμα των χρόνων το συγκεκριμένο κανάλι ήταν αυτό που ‘’κέρδισε’’ την Ναταλία καθώς από τότε και μέχρι σήμερα διατηρεί μια άριστη συνεργασία μαζί του. 

Από το 2008 ξεκίνησε το πρωινό του σαββατοκύριακου ‘’Μες στη καλή χαρά’’ το οποίο μας κρατάει συντροφιά μέχρι και σήμερα, εν έτη 2011! 

Η τελευταία μουσική εκπομπή με την οποία ασχολήθηκε η Ναταλία είναι το ‘’Chart Show’’ που εδώ και 2 χρόνια προβάλλεται στις οθόνες μας κάθε 2η Κυριακή χαρίζοντάς μας όμορφες αναμνήσεις μέσα από τις μουσικές αναδρομές της εκάστοτε λίστας!

Έχει γράψει στίχους για Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Άννα Βίσση, ο Λάμπης Λιβιεράτος, η Δέσποινα Βανδή,η  Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβά, η Μαντώ, ο Ηλίας Βρεττός, Ο Βαλάντης  και πολλούς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες .

Μάλιστα έχει συμμετάσχει τραγουδώντας σε μερικά τραγούδια όπως το ‘’Η γυναίκα’’, ντουέτο με την κουμπάρα της Άννα Βίσση, ‘’Καληνύχτα’’, ντουέτο με τον Θάνο Καλλίρη κ.α


Στο ενεργητικό της έχει πάνω από 30 πλατινένιους και 45 χρυσούς δίσκους! Το τραγούδι που αγαπάει περισσότερο είναι το ‘’Έτσι ξαφνικά’’ του Αντώνη Ρέμου, το ‘’παντεσπάνι’’ της όπως τον αποκαλεί η ίδια, γιατί βρίσκει ακαταμάχητους τους κεραυνοβόλους έρωτες!

Το 1ο τραγούδι που έγραψε ήταν για την Μαντώ σε στίχους του Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και είχε τον τίτλο ‘’Πως’’…!

Από τα τραγούδια που έχει γράψει η Ναταλία και όλοι λίγο-πολύ έχουμε σιγοτραγουδήσει βρίσκονται ανάμεσά τους τα εξής: το ‘’Γεια σου’’ της ‘Ελλης Κοκκίνου, η ‘’Αλυσίδα’’ του Γιώργο Τσαλίκη, η ‘’Προδωσία’’ του Χρήστου Δάντη, το ‘’Θέλω να σε δω’’ της Δέσποινας Βανδή, το ‘’Κι είπες πως έκλαψες’’ του Βαλάντη, το ‘’Ντροπή σου’’ του Αντώνη Ρέμου, τα ‘’Σεντόνια’’ της Άννας Βίσση.







Μαζί με τον Χρήστο Δάντη έγραψε το τραγούδι "My number one" το οποίο ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005, το οποίο κατάφερε να δώσει στην Ελλάδα την 1η θέση στον μουσικό αυτό διαγωνισμό!

Τα τελευταία τραγούδια που ξεχώρισαν είναι από τον δίσκο του Ηλία Βρεττού και έχουν του τίτλους ‘’Δεν σου αξίζω’’ και ‘’Κάντε μου παρέα (Συμπαράσταση)’’, τραγούδι έκπληξη καθώς για πρώτη φορά η Ναταλία υπογράφει & την μουσική του τραγουδιού καθώς και το τραγούδι ‘’Αυτό σου έλειπε’’ που έγραψε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό…!



Επίσης παίζει μουσική σαν Dj στο Villa Mercedes και σε διάφορα άλλα μαγαζιά κάνοντας guest εμφανίσεις ξεσηκώνοντας με τις μουσικές της επιλογές τους θαμώνες των μαγαζιών…!

Τηλεοπτικές Εκπομπές:

Club sandwich 1990-91 [ANT1]
Club sandwich 1991-92 [ANT1]
Mega star 1992-2002 [MEGA]
Δεν το πιστεύω 2003-04 [MEGA]
Fame story 1 2002-03 [ANT1]
Φύγαμε! 2004 [ΑΝΤ1]
Dream show music 1 2005 [ALPHA]
Sound mix show 2006-07 [ALPHA]
Dream show music 2 2007 [ALPHA]
Tv stars παρουσιάστε 2007-08 [ALPHA]
Ραντεβού στα τυφλά 2007-08 [ALPHA]
Μες στην καλή Χαρά 2008-09 [ALPHA]
Chart Show: Your Countdown 2009-11 [ALPHA]

Πηγές: www.wikipedia.org, www.natalia.gr